Hey allesammen <3

Hey allesammen <3

Hvem er jeg under vipperne og tattoveringerne ?

jeg hedder Siri Køster, jeg er 26 år, født i albertslund – vokset op på hele egnen (vestegnen)

Har verdens største temperemant, men et endu større hjerte. Jeg er ikke bleg for en diskusion/debat, så længe tonen er ordenlig (og ja jeg skal da nok prøve at huske det selv :’D) – men samtidig sørger mit store hjerte for altid at sige undtskyld, især hvis jeg debatere med veninderne. jeg HADER uvenskab & drama, jeg bliver så ked :p

Mit store hjerte kan både være en gave og en forbandelse. Gaven er de mennesker man hjælper hvor man inderligt kan se de havde brug for det. Forbandelsen er jeg finder mig i for meget og giver måske lidt flere chancer end hvad sundt er.

Udover et stort hjerte & temperemant har jeg en gigantisk far humor. Den er ikke sort, den er fucking gennemsigtig i og med de færreste finder mine jokes morsomme. men fuck os det, jeg sys selv jeg er hylende morsom :’D – og det værste grin man kunne få sig tildelt som kvinde. jep jeg larmer meget.

Min fortid… Er nok ikk den bedste. Det har slået klik et par gange, fordi jeg som teenager og ja voksen også for den sags skyld, truffet nogen meget uheldige valg. Alt fra misbrug, giftige venner/veninder & kærester what ever, det var langt fra et sundt liv. Og jeg fandt først ud af det i starten af mine 20’ere. Men men fortid er et helt indlæg for sig selv :’D (hvis ikk flere indlæg..)

I min fremtid.. Drømmer jeg om at være selvstændig. jeg er uddannet læge eksamineret kosmetolog, negletekniker, spray tanner og hair extensionist. For 4 måneder siden gik jeg ned med dårlig ryg. Så pt arbejder jeg ikke, men passer et forløb hos en kiropraktor, massør etc. Det skal i nok også få et indlæg om, da det er et af de længere :’D

12814267_652092324944758_4657364202254349039_n

Det var en del om mig, vi blogges ved :*

3 kommentarer

 • Du lyder så positiv og du er god til at formulere dig. Jeg vi helt sikkert gerne følge med. Håber at høre en masse fra dig🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du lyder så positiv og du er god til at fornyere dig. Jeg vi helt sikkert gerne følge med. Håber at høre en masse fra dig🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Petersen

  Du er sgu så sej <3 fortsæt bare jeg vil helt sikkert følge med i dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey allesammen <3