Er fake det nye sort?

DIY Lipstick <3

Hej allesammen <3


Jeg har været i det kreative hjørne, lavet mine egen læbestifter. Det fik jeg bikset en lille DIY’er sammen som jeg vil dele med jer <3 normalt ville jeg lave alt fra bunden, men kunne ikke lige overskue så meget pga. ryggen. Så jeg har snydt lidt og købt basen hos et firma.
De er crueltyfree.

Moisturizing Lipstick:
17141368_878578445629477_329969988_n
Du skal bruge:
Moisturizing Lipstick Base
Pigmenter (Dry/Liquid) Jeg har brugt kobber powder & guld laserjet glitter (også mica powder)
Beholder/Potte/Pan
Glas el. plastik skål
Chokoladesmelter/riskoger eller vandbad.
Spartel til at røre med, handsker, rent bord samt rent “værktøj”.

Sådan gør du:
17093816_878578442296144_1072246476_n
Sæt skålen i vandbadet, tilsæt ca. en lille the ske lipstick base.

Når basen er smeltet tilsættes pigmenter & glitter, rør rundt, sæt i beholderen, så på køl i 1-2 timer, så den klar til brug.

17102113_878578408962814_1181955042_n

Men husk nu det skal være glitter specielt lavet til sarte øje omgivelser eller makeup glitter.. Hobby glitter etc. er lavet af metal hvor makeup glitter er lavet af mineraler( sten, jord, kul etc). Når den har opnået den ønskede pigmentering skal du hælde produktet ned i beholderen. Derefter skal den på køl eller frys i et par timer, så den klar til brug. Test gerne på hånden undervejs, det sviner men det pisse hyggeligt at nørkle med.

* Læbestiften kan holde sig i et år

Beklager den dårlige video, min telefon driller, så måtte sende videoen til min mail 🙁

*Lipstick basen har jeg købt hos http://www.makingcosmetics.com/Signature-Moisturizing-Lipstick-Base_p_1139.html

Det var lidt kreativt fra mig. Kommenter gerne hvis du har spørgsmål eller ideer til farve kombinationer, eller endu bedre :* Hvis du føler dig inspireret til at prøve selv, ville jeg sætte kæmpe pris på billeder/swaps af dit færdige produkt <3

Xoxo Siri

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er fake det nye sort?