Min dag med Petra <3

Min mest syrede oplevelse til dato :O

Hi guys .

Long time no see, det for dårligt jeg ved det godt. Jeg har ikke opdateret bloggen i et godt stykke tid da mit liv tog en drejning jeg ikke lige havde forventet.

Det er også derfor jeg er startet i et nyt forløb. Denne gang har jeg valgt at prøve noget nyt, så jeg er startet i forløb hos healer/clairvoyant Robby Hulegaard Lyng.

Du kan se hvem Robby er og hvad han kan tilbyde på www.robby.dk .

snapchat-340821786

Nu til min oplevelse.

Jeg er altid enormt skeptisk når det kommer til at prøve nye ting da jeg ikke ejer snerten af tillid til andre mennesker. Jeg havde ikke de store forventninger da jeg aldrig har prøvet noget lign, men omvendt følte jeg ikke at jeg havde noget at miste, det værste der kunne ske var at jeg fik det bedre?!

Da jeg først kom ind sad vi og snakkede, og det havde jeg det meget svært ved da jeg ikke vidste hvad pokker jeg skulle sige. Men efter noget tid og snakken kom jeg på briksen. Det er så underligt selv at være på briksen, når jeg er vant til at stå op ved siden af den.

Aldrig i mit liv om jeg har prøvet noget så vildt. Han kunne fortælle mig om ting i min barndom som jeg ALDRIG har fortalt en anden levende sjæl. Ting omkring min familie, døde venner jeg ANER ikk hvordan han skulle kunne vide det ting medmindre han har en helt speciel gave.

Resten af oplevelsen er faktisk lidt omtåget. Der skete en masse, men det er så energikrævende at arbejde med sig selv i sådan en grad, så jeg har faktisk kun sovet siden. Det føler jeg i hver fald.

Jeg fik endda også ”lektier” for, og dem har jeg selvfølgelig ikke lavet (Typisk Siri)

Det er så 3 uger siden nu, jeg skal til behandling hos ham igen i aften.

Der kommer en ny opdatering efter i aften, denne gang må jeg dog skrive indlægget noget før så jeg kan huske at få det hele med.

Udover Robbys hjemmeside (www.robby.dk), kan i også følge ham på hans youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCQLYgBbx-iYPkp-5CARRYog/about

19884000_182822912254619_2888773023649335260_n

Det var alt fra mig – Vi blogges ved :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag med Petra <3